comunidades@jdvalls.com
93 762 69 99 / 93 762 61 00 (Fax)

La Firma

Són moltes les situacions en les que una comunitat de veïns afronta, amb total indefensió, irregularitat referides a la gestió diària de l’immoble.

Comunitat de Veïns neix com a bufet d’advocats especialitzats en comunitats de veïns precisament per resoldre i vetllar pels drets i interessos dels usuaris relacionats amb la Propietat Horitzontal. Ens enorgulleix afirmar que comptem amb un equip jurídic expert en assessorar laboralment i jurídica a les comunitats de veïns i Patrimonis Immobiliaris. Comptem amb més de 25 anys d’experiència en el sector juridicolegal, dedicats en cos i ànima a posar a disposició dels nostres clients el coneixement, integritat i bones dots de comunicació del nostre equip de professionals. El clar objectiu no és un altre que establir amb el nostre client una relació fonamentada en la confiança i la professionalitat en la recerca de l’èxit de la seva reclamació.

Contractar Comunitat de Veïns, a més de ser una garantia d’èxit, ofereix el millor servei a un preu molt ajustat i altament competitiu. Treballar amb nosaltres assegura una reducció de despeses significativa en els aspectes jurídics i laborals propis de la seva comunitat de veïns.