comunidades@jdvalls.com
93 762 69 99 / 93 762 61 00 (Fax)

Reclamació Judicial i Extrajudicial d’Humitats i Altres Deficiències

humedades

Gràcies a la nostra condició de professionals especialitzats en el sector de la Propietat Horitzontal i la nostra àmplia experiència judicial i extrajudicial en les relaciones entre comunitat de propietaris i veïns integrants, posem a disposició dels nostres clients solucions jurídiques professionals, econòmiques i àgils davant d’eventuals problemàtiques d’humitats i altres deficiències patides als habitatges/locals integrants de la Comunitat de Propietaris.

A més, ningú està obligat a suportar els danys produïts per tercers. Es per això que els danys patits derivats tant d’elements comuns de la comunitat de propietaris com d’elements privats de tercers veïns, el perjudicat està legitimat per reclamar la seva reparació.

Amb l’objectiu de satisfer les necessitats dels nostres clients perjudicats per humitats i altres deficiències, es posa a disposició dels mateixos les següents eines:

 

– Primera consulta gratuita totalmente orientativa, dirigida a aclarar aspectos desconocidos por el cliente.

Presupuesto gratuito en el que se detallan los costes judiciales y extrajudiciales de la reclamación.

– Envío gratuito sin costes de redacción de la reclamación extrajudicial (burofax) frente a la comunidad de propietarios o tercero responsable.

– Equipo técnico especializado de confianza que proporciona al cliente un presupuesto gratuito del coste del informe técnico-pericial.

 

Així mateix, els nostres coneixements ens habiliten de cara a tractar i negociar amb la companyia d’assegurances que assegura el seu habitatge/local. Ens posem a disposició per protegir al client davant la posició dominant de què gaudeixen les companyies d’assegurances.